Medisan 4 évszak paplan 140x200 cm (400g+800g töltet) (9 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Medisan 4 évszak paplan 140x200 cm (400g+800g töltet)
Medisan 4 évszak paplan 140x200 cm (400g+800g töltet)

9 990 Ft 

A paplan selymes tapintású, fedőanyaga microfiber anyagból készült . A 4 évszak tulajdonságából fakadóan az év minden szakában ideális paplan. Egy nyári és egy átmeneti töltetű paplan összepatentolva, amely külön-külön is és egybe is használható.

Nyáron a 400g-os paplant, tavasszal és ősszel a 800g-os paplant, télen az összepatentolt összesen 1200g-os paplant tudja használni!

Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik valamilyen különleges, igazán habos, puha paplanra vágynak, s fontos számukra, hogy nyári paplanjuk ugyanazon termékcsaládból származzon, mint az átmeneti vagy téli paplanjuk. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek is kiváló választás.

 

 A termék 40 fokon, kímélő programon, mosógépben mosható. Könnyen kezelhető, formatartó.

 

Jellemzők

  • Fedőanyag: 100% poliészter micofiber
  • Töltet: 100% szilikonos, üreges poliészterszál
  • Szín: fehér
  • Moshatóság: 40 fok


A GYEMSZI szakvéleménye által gyógyászati segédeszköznek minősülő termék, tehát az egészségpénztáraknál elszámolható!

A Naturtex termékek szállítási határideje hosszabb, ritka esetben max. 12 munkanapot is igénybe vehet!

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.