Batz LONDON silvernude női cipő (19 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Batz LONDON silvernude női cipő
Batz LONDON silvernude női cipő

19 990 Ft 

Batz London női mokaszin silvernude színben. Belebújós félcipő, egyszerre praktikus és elegáns. Az ezüstnek egy olyan árnyalatáról van szó, ami pasztell, púderrózsaszínes, nagyon csillog, de mégis kifinomult. Utánozhatatlan és különleges. Csakúgy, mint ez a 2021-es újdonság teljes egészében.

Modern, fiatalos utcai cipő, melynek elejét finom szíj keresztezi. Precíz, pontos kézi varrás, puha bőr és divatos forma jellemzi. Keskenyebb lábfejre ajánljuk, a könnyű tavaszi és nyári napokra.

Üzleti megjelenést és sportos, lezser összhatást is elérhet vele, attól függően, hogy milyen ruhadarabokkal kombinálja.

 

  • Extra könnyű, rugalmas talpszerkezet
  • Valódi bőr
  • Divatos utcai viselet
  • Keskenyebb lábfejre tervezett modell
  • Csillogó árnyalat

Méret / Belső talphossz

Sarokmagasság: 1,5 cm

Batz LONDON silvernude női cipő Kapcsolódó termékek

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget.Batz LONDON silverblue női cipő

Batz London női mokaszin silverblue színben. Mi is ez az árnyalat pontosan? Bár a képek magukért beszélnek, azért mesélünk róla picit: ...
19 990 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.