Batz VIKI piros papucs (16 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Batz VIKI piros papucs
Batz VIKI piros papucs

16 990 Ft 

A Batz Viki női papucs zselés, extra puha lábággyal ellátott, innovatív kialakítású, mégis tradicionális Batz modell. Annyira kényelmes, hogy akár egésznapos állómunka után sem fájdul meg benne a lába.

Ám nemcsak a tökéletes komfort miatt ennyire népszerű: gyönyörű a formája ennek a 4 centi magas papucsnak, ráadásul gondosan válogatott, minőségi bőrből készült a felsőrésze.

Két szép színben érhető el: mind a piros, mind a fehér színű modellen gyöngyház pántok díszítik a felsőrészt cikkcakk mintázatban.

Méretek / belső talphossz

  • 36     24 cm
  • 37     24,4 cm
  • 38     25,1 cm
  • 39     25,6 cm
  • 40     26,2 cm
  • 41     27,2 cm

Sarokmagasság: 4 cm

Figyelem! Megrendeléskor a személyes adatok megadásánál a Megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy milyen mértet szeretne!

Batz VIKI piros papucs Kapcsolódó termékek

Batz VIKI fehér papucs

A Batz Viki női papucs zselés, extra puha lábággyal ellátott, innovatív kialakítású, mégis tradicionális Batz modell. Annyira kényelmes, ...
16 990 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.