Airwolf sóinhalátor (2 390 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Airwolf sóinhalátor
Airwolf sóinhalátor

2 390 Ft 

Kivétel nélkül mindannyian megtapasztaltuk már a megfázás, nátha, köhögés, orrdugulás, hörghurut és az allergia vagy az asztma tüneteit, melyek az életünket a leggyakrabban megkeserítő betegségek.

Napjainkban számtalan gyógymód áll a rendelkezésünkre ezek tüneteinek kezelésére. Szerencsénkre létezik egy természetes és tartós eredményt hozó megoldásunk a só, mely gyorsan enyhíti panaszainkat és jelentős szerepe van a megelőzésben is. 

A sóbarlangok a felső légutakra gyakorolt jótékony hatása már évszázadok óta ismert tény, amelyek klinikai tesztek és jól dokumentált orvosi szakvélemények is bizonyítanak. A barlangterápiák azért sikeresek, mert a lebegő parányi sókristályokat belélegezve kitisztítjuk és nyugtatjuk, regeneráljuk a légzőszerveket. Az inhalátorba a ma ismert leghíresebb gyógybarlangjaiból származó sókristályokat töltöttünk, amelyek jelentősen javíthatják a légúti betegségben szenvedők állapotát, és így a mindennapok életminőségét.

Az AIR WOLF Sóinhalátor gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, melynek használatával mindenki bárhol- bármikor hozzájuthat a sókristály terápiához és annak előnyeihez. Az inhalátor a szezonális megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is, így szervezetünk a fertőzések elleni immunitása is megnövekedhet.

 

Az inhalátor kiváló segítséget nyújt az allergiás vagy a megfázás tüneteinek kezelésében. Az eszközbe töltött hatóanyag (SÓ) segít a letapadt nyák és váladékok kíméletes feloldásában.

 

Az AIR WOLF Sóinhalátor használata

Az eszközt szájba kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzést normál intenzitással, erőlködés nélkül végezzük.

Az inhalátort akut esetben naponta összesen 20-30 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 8-10 percig. Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távoznak a szervezetből. A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is.

 

Hatékony segítség az alábbi esetekben

 • nátha
 • orrdugulás
 • köhögés
 • légúti allergia
 • asztma
 • hörghurut

Az AIR WOLF Sóinhalátor hatóanyaga

    Nátrium-klorid (NaCl) tartalom: 97,0 %

    Kalcium-szulfát (CaSO4) tartalom: 0,35 %

    Kalcium-klorid (CaCl2) tartalom: 0,2 %

    Magnézium-klorid (MgCl2) tartalom: 0,1 %

    Vas (Fe) tartalom: 0,002 %

 

Használatával csökkenthető

 • a pollenallergia, légúti allergia, nehéz légzés, rekedtség
 • az asztma, bronhitis, alsó-felső légúti megbetegedések
 • a légcsőhurut, hörghurut, nátha, köhögés, köhécselés
 • a kereszt allergia, légúti fertőzőbetegségek,
 • a légcsőben és nyelőcsőben lerakódott váladék (pl. slejm),
 • a dohányzás okozta légúti problémák

 

Karbantartás

Az eszközt használat után nedves ruhával tisztítsuk meg a nyáltól.
Víz az eszközbe nem kerülhet, a hatóanyag eláztatásával gyógyító hatása megszűnik.

A termék 6-12 hónapra elegendő hatóanyaggal van töltve (napi rendszeres használat mellett).

 

Javaslatok, figyelmeztetések

Egy inhalátort csak egy ember használjon. (Fertőzés, ill. visszafertőzés veszélye miatt).
Az inhalátort a talpon tartsuk, tároljuk.
Használatakor a ki- és beáramló nyílásokat ne fogjuk be és ne zárjuk el.
A készülék erős rázása esetén hatóanyag kristályok távozhatnak az eszközből.

Airwolf sóinhalátor Kapcsolódó termékek

Airwolf kerámia sószipka

Napjainkban megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. Környezetünkben mindenütt jelen vannak az ...
3 290 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.