Airwolf sóinhalátor (2 190 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Airwolf sóinhalátor
Airwolf sóinhalátor

2 190 Ft 

Kivétel nélkül mindannyian megtapasztaltuk már a megfázás, nátha, köhögés, orrdugulás, hörghurut és az allergia vagy az asztma tüneteit, melyek az életünket a leggyakrabban megkeserítő betegségek.

Napjainkban számtalan gyógymód áll a rendelkezésünkre ezek tüneteinek kezelésére. Szerencsénkre létezik egy természetes és tartós eredményt hozó megoldásunk a só, mely gyorsan enyhíti panaszainkat és jelentős szerepe van a megelőzésben is. 

A sóbarlangok a felső légutakra gyakorolt jótékony hatása már évszázadok óta ismert tény, amelyek klinikai tesztek és jól dokumentált orvosi szakvélemények is bizonyítanak. A barlangterápiák azért sikeresek, mert a lebegő parányi sókristályokat belélegezve kitisztítjuk és nyugtatjuk, regeneráljuk a légzőszerveket. Az inhalátorba a ma ismert leghíresebb gyógybarlangjaiból származó sókristályokat töltöttünk, amelyek jelentősen javíthatják a légúti betegségben szenvedők állapotát, és így a mindennapok életminőségét.

Az AIR WOLF Sóinhalátor gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, melynek használatával mindenki bárhol- bármikor hozzájuthat a sókristály terápiához és annak előnyeihez. Az inhalátor a szezonális megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is, így szervezetünk a fertőzések elleni immunitása is megnövekedhet.

 

Az inhalátor kiváló segítséget nyújt az allergiás vagy a megfázás tüneteinek kezelésében. Az eszközbe töltött hatóanyag (SÓ) segít a letapadt nyák és váladékok kíméletes feloldásában.

 

Az AIR WOLF Sóinhalátor használata

Az eszközt szájba kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzést normál intenzitással, erőlködés nélkül végezzük.

Az inhalátort akut esetben naponta összesen 20-30 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 8-10 percig. Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távoznak a szervezetből. A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is.

 

Hatékony segítség az alábbi esetekben

 • nátha
 • orrdugulás
 • köhögés
 • légúti allergia
 • asztma
 • hörghurut

Az AIR WOLF Sóinhalátor hatóanyaga

    Nátrium-klorid (NaCl) tartalom: 97,0 %

    Kalcium-szulfát (CaSO4) tartalom: 0,35 %

    Kalcium-klorid (CaCl2) tartalom: 0,2 %

    Magnézium-klorid (MgCl2) tartalom: 0,1 %

    Vas (Fe) tartalom: 0,002 %

 

Használatával csökkenthető

 • a pollenallergia, légúti allergia, nehéz légzés, rekedtség
 • az asztma, bronhitis, alsó-felső légúti megbetegedések
 • a légcsőhurut, hörghurut, nátha, köhögés, köhécselés
 • a kereszt allergia, légúti fertőzőbetegségek,
 • a légcsőben és nyelőcsőben lerakódott váladék (pl. slejm),
 • a dohányzás okozta légúti problémák

 

Karbantartás

Az eszközt használat után nedves ruhával tisztítsuk meg a nyáltól.
Víz az eszközbe nem kerülhet, a hatóanyag eláztatásával gyógyító hatása megszűnik.

A termék 6-12 hónapra elegendő hatóanyaggal van töltve (napi rendszeres használat mellett).

 

Javaslatok, figyelmeztetések

Egy inhalátort csak egy ember használjon. (Fertőzés, ill. visszafertőzés veszélye miatt).
Az inhalátort a talpon tartsuk, tároljuk.
Használatakor a ki- és beáramló nyílásokat ne fogjuk be és ne zárjuk el.
A készülék erős rázása esetén hatóanyag kristályok távozhatnak az eszközből.

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.